Malin Collin, reporter, krönikör och programledare

1malincolin”… på Tollare lärde jag mig att vinkla ”

Studerade på Tollare folkhögskola 2008 – 2010

 

Efter ett par år som nöjesreporter på Aftonbladet, rekryterades jag till Expressen årsskiftet 2011/2012. Där jobbade jag på nöjesredaktionen som reporter, krönikör och webb-tv-programledare. Hösten 2015 sa jag upp mig från min anställning för att börja frilansa. Främst skriver jag för Expressen och är nu musikrecensent och krönikör där. Utöver det skriver jag för tidningarna Mama och Family Living. Jag hoppar också in i radio då och då som expert på olika nöjesfenomen. Det var under min tid på Tollare som jag lärde mig att vinkla, vilket jag har haft enorm nytta av i kvällstidningsvärlden. När jag slutade på Tollare, våren 2010, hade jag redan gjort min praktik på Aftonbladet och fick direkt sommarvikariat som sedan förlängdes till anställning.