Patrik Pettersson,  redaktionschef på Prisjakt

1PatrikPetterson

 

” Mina två år på Tollare var några av de roligaste i mitt liv ”

Studerade på Tollare Folkhögskola  2007 – 2009

Efter Tollare började jag sommarjobba som reporter på Helsingborgs dagblad. Efter fem år hade jag varit allmänreporter, webbreporter, kriminalreporter och krönikör. Sedan började tidningen säga upp folk och jag sökte nytt jobb. I dag är jag redaktionschef med tre medarbetare på prisjämförelsetjänsten Prisjakts redaktion. Vi gör oberoende konsumentjournalistik och försöker guida till smartare köp.

Tollare gav mig många nyttiga verktyg. Framför allt att kunna skriva bra reportage på ett systematiskt vis, men även kunskaperna om fotografering, bildbehandling och redigering har jag använt många gånger. Mina två år på Tollare var några av de roligaste i mitt liv.